luni, 30 mai 2011

Interviu cu MELINDAA !!!!!!

Anne-MarieGirl: M-am informat si am aflat ca joci stardoll din 2006, care a fost prima impresie despre stardoll ?
Melindaa: Da joc pe stardoll din 2006, prima mea impresie era ca e destul de ok. Nu erau suite, nici haine asa faine ca astazi, dar puteai sa imbraci papusa. Atunci avea numele paperdollheaven.
Anne-MarieGirl  :Ai crezut sa vei fi vreodata National Cover Girl ?
Melindaa: Nu, demult,exista NCG, si atunci eram deja destul de populara, deci speram ca voi fi candva NCG. Si din fericire am fost de 2 ori. Le mumtumesc tuturor celor care m-au incurajat si votat.
Anne-MarieGirl: Te intrelegi bine si cu alte persoane de pe stardoll ? In special cu cele care nu sunt ss?
Melindaa: Da ma inteleg bine cu oricine. Pe mine nu ma intereseaza daca e cineva non ss, si eu am fost candva. E ceva normal. Toti suntem oameni, toti suntem la fel si stiu ce inseamna cand vrei ceva sa cumperi dar n-ai bani. Dar nu prea am timp pentru chat... si din cauza asta foarte rar vorbesc cu alte fete.
Anne_marieGirl: In 2006, cand erai la inceput , erai geloasa pe celelalte persoane care se faceau superstar inaintea ta ?
Melindaa: Geloasa... nu. Poate o data. Mi se pare nedrept ca unii copii primesc o avere de la parinti pentru a nu trebui sa ocupe de micuti. In ochii altor copii, ele par foarte bogate si frumoase, dar in realitate sunt doar neglijate de parinti. Nu primesc ce e cel mai important in lume. Iubirea. Si banii nu inlociuesc iubirea. Mie imi pare rau pt copii acestia. Eu sunt ss de cand lucrez. Am 21 de ani.
Am asteptat momentul cand eu pot plati pentru ce vreau eu.
Niciodata nu mi-au platit parintii pt stardoll.
Anne-MarieGirl :Iti multumim asta a fost tot :)

Pentru nimic
Melinda

                     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu