Despre noiDESPRE NOI

Blogul LoveStardolLVIP si-a inceput activitatea pe data de 30 Mai 2011,pornind de la ideea de a oferi iubitorilor de Stardoll cat mai multe informatii despre acest joc minunat.
In scurt timp de la lansare a devenit unul dintre cele mai populare bloguri despre Stardoll din Romania. Acum toti jucatorii de Stardoll, incepatori sau avansati, viziteaza blogul nostru pentru lucruri gratis,concursuri, make up, oufituri si multe alte lucruri interesante.
LoveStardollVIP este singurul site din Romania ,care ofera reincarcari de superstar si royalty, stardollars si haine rare, la fiecare concurs desfasurat o data pe luna. Urmand ca dupa lansarea noului format al site’ului LoveStardollVIP sa organizam concursuri cu premii saptamanale, nu numai pe Stardoll ,cat si in realitate. Premiile constand in diplome personalizate, cosmetice, accesorii si multe alte lucruri surpriza.
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la email : stardoll_vip@yahoo.com sau pe facebook :

LoveStardolLVIP este deschis tuturor colaborarilor urmand sa angajam scriitori profesionisti care sa faca parte din cea mai puternica echipa din Romania. Daca ai abtitudini pentru domeniile de pe blog (scriitor noutati, interviuri, make up, oufiter,Hot Buys, magazine noi ,etc.) demonstreaza-ne acest lucru si vei putea face parte dn echipa noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu